Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjunger Bon Jovi i storbandstappning

I dag spelar Kevin Walker in sitt framträdande som sänds i kvällens "Idol". Till den historiska händelsen sjunger han Bon Jovis "It's my life".

– Det är en klasslåt, säger han.

Kvällens "Idol" går i storbandens tecken och deltagarna ska framföra sina låtar i större arrangemang. Storband är något nytt i artistväg för Kevin Walker.

– Jag ska ner och repa med bandet och det ska bli jättekul. Det kommer att bli ett minne att köra med ett storband och jag ser fram emot det, säger han och berättar att han sett till exempel Robbie Williams och Michael Bublé köra sådana konserter.

Kevin Walker har blivit mer bekant med scenen och vant sig vid snäckorna i örat.

Är det här som en utbildning för dig?

– Ja verkligen, det är som en skola, så det känns bättre och bättre.

Hur känns det att ge sig på Bon Jovi?

– Det är en klasslåt. Jag kommer ihåg när jag köpte singeln när jag var yngre och hade den hemma. Det ska bli skitkul i den här tappningen, säger Kevin Walker.

Texten går "It's my life, it's now or never". Det passar rätt bra in för dig just nu?

– Det är bara att gasa och köra för min del.

Kommer det att kännas konstigt att ditt framträdande blir förinspelat?

– Jag tror att de tagit in publik till genrepet, det brukar de göra. Om de tagit in fler vet jag inte, men för mig kommer det att vara samma känsla tror jag. Det är ju live för mig, säger han.

Nu har du kommit en bit in i tävlingen. Är det mer spänt?

– Det känns bara att man är oerhört tacksam för att man får vara med vecka efter vecka. Jag kan njuta lite mer på scenen. Det blir bara roligare och roligare

Artikeln kommer från st.nu skriven av Jerker Ullerstam.