Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ska landsbygden dö ut?

Ska landsbygden leva eller bara dö ut? Kommunerna skriker efter att ungdomarna ska stanna kvar på landsbygden, företagen på landsbygden skriker också efter anställda.

Annons

Om vi ska behålla ungdomarna så ska det finnas boende till måttliga priser, och framför allt så ska det finnas jobb.

Problemet är att det finns jobb på landsbygden men för företagen är arbetsgivaravgiften alldeles för hög. Man ska inte behöva betala 21,42 procent av inkomsten i skatt bara för att man har en eller flera anställda.

Om man sänker avgiften så kommer flera företag att kunna anställa folk och det kommer att komma och stanna kvar fler ungdomar och familjer.

Fler företag kommer att få bygga boende eller kunna utveckla fler evenemang så att turismen utvecklas mer.

Och så kommer det att komma nya förslag, idéer och framför allt så kommer företagen att utvecklas.

Jag vill kräva att arbetsgivaravgiften ska sänkas för att annars så kommer det inte att finnas några ungdomar eller familjer kvar, och landsbygden kommer verkligen att dö ut.

Jag kommer själv från landsbygden och det finns nästan inga ungdomar kvar och dem kommer inte att komma tillbaka heller om inte det finns mer jobb.

J

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel