Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skandalscener skakade landskampen – Ken Sema om händelsen: "Sjukt att det händer"

I tisdags fick Östersundsspelaren Ken Sema chansen att visa upp sig i landslagets blågula dress.
Men det var under dramatiska förhållanden när ett knallskott kastades in mot planen.
– Det ska inte vara på en plan och det är helt fel, säger Sema.

Skandalscener utspelade sig mellan Rumänien och Sverige, under träningslandskapen, när ett knallskott kastades mot den rumänske målvakten i slutet av den första halvleken.

Händelsen gjorde att matchen, som Sverige slutligen förlorade med 1-0, fick avbrytas i flera minuter innan den kunde återupptas.

– Det är sjukt att det händer, det är så onödigt. Det ska inte vara på en plan och det är helt fel, säger Ken Sema om händelsen till Aftonbladet.

När förbundskapten Janne Andersson valde att stuva om i hela startelvan fick Ken Sema chansen att visa upp sig i nittio minuter. Nu hoppas Östersundsspelaren att han förstärkt sina chanser att bli uttagen till VM-truppen.

– Jag hoppas att de är stora. Jag hoppas, hoppas, verkligen det, säger Sema.

Första a-landslagsstarten för Ken Sema i kväll: "Har varit en resa"

► (+) Så många biljetter har sålts inför ÖFK:s premiär – räknar med slutsålt: "Ligger väldigt bra till jämfört med tidigare år"

Förbundspampen svarar Nouri om påstådda rasismen: "Vi är oerhört mångkulturella"