Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skidfabrik i Åre utsedd till Årets Leverantör Sport

Åre skidfabrik, tillsammans med sitt eget skidmärke Extrem, har blivit utsedd till Årets Leverantör Sport av branschtidningen Sportfack.

Utmärkelsen Årets Leverantör Sport bestäms av sporthandlare som sätter betyg på leverantörer av sportartiklar utifrån sju olika kategorier. Åre skidfabrik fick högst betyg i kategorierna service samt tydlighet och konsekvens inom reklamationer.

Det totala betyget för Åre skidfabrik landade på 30,3 poäng av 35 möjliga, vilket är det högsta betyget någonsin i undersökningen.

– Det är fantastiskt. Det är ett kvitto på att man gör någonting rätt, säger Stefan Cederberg som äger Åre skidfabrik tillsammans med vd Carl Geijer.

Åre skidfabrik är en relativt liten fabrik i sammanhanget. De har idag 10 anställda även om de har varit med i branschen sedan 80-talet. Från början på Frösön, men fabriken flyttade till Åre 1993.

Vad tror du att det beror på att ni fick den här utmärkelsen?

– Vi bryr oss. Vi har färre kunder än många andra och kan lägga mycket energi på dem, säger Stefan Cederberg.

Förra årets vinnare var klädmärket Dobsom.