Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pallplats för Sandra Näslund när loppet ställdes in – VÖN femma

Sandra Näslund slutade trea i lördagens världscuptävling i tyska Feldberg.
Det efter bara ett åk då tävlingen ställdes in på grund av dåligt väder.
– Det är klart man är nöjd med en tredjeplats men det är inte så roligt att komma på pallen utan att racea om det, säger Näslund i SVT:s sändning.

Annons

Sandra Näslund fick en tredjeplats tilldelad till sig i Feldberg på lördagen.

Efter att Sandra Näslund enkelt tagit sig vidare från sin kvartsfinal tog tävlingen abrupt slut innan hon hann åka vidare i Feldberg.

Under tiden som de övriga kvartsfinalerna på damsidan avgjordes och när herrarnas kvartsfinaler drog igång försämrades vädret kraftigt och både snö och blåst drog in över backen där den drygt 600 meter långan banan låg.

Efter ett avbrott på närmare timmen kom sedan beslutet att lördagens tävling ställts in på grund av vädret.

Sandra Näslund tilldelades sedan tredjeplatsen.

– Det är klart man är nöjd med en tredjeplats men det är inte så roligt att komma på pallen utan att racea om det. Jag tycker det är helt självklart att man ställer in i dag men jag tycker att man borde gjort det tidigare. Men det är ändå bra att de försöker. Vi får hoppas att det blir bättre imorgon, säger Näslund i SVT:s sändning.

På herrsidan, vars tävling så klart också ställdes in, placerades Victor Öhling Norberg på en femteplats medan Viktor Andersson slutade nia och Victor Sticko tilldelades placering 25.

Mer läsning

Annons