Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skogens nya video samlar familjen

Erica Skogen släpper ny video till låten "STOFT". Tanken är att spela in en video till samtliga låtar hon skriver.

– Jag tycker att det är så jäkla roligt att tänka bild till musik, säger Erica Skogen.

Närmaste familjen tycker inte alltid att det är lika kul. Som när systrarna tvingades ställa upp som statister när de träffades på 40-årskalas i Holland i höstas.

– De tyckte väl först att de skulle slippa, att vi bara skulle vara där på fest. Men det gäller att utnyttja folket i sin omgivning, säger Erica Skogen och skrattar.

Maken Tobbe filmar de scenen när hon är framför kameran, Erica har klippt och producerat. Samtidigt som hon skriver låtarna funderar hon på hur en video ska utformas.

Förut tog hon hjälp av andra, mer professionella, när det var dags att göra en musikvideo. Nu gör hon det mesta själv.

– Först vågade jag inte, jag har ingen utbildning inom området och jag kände mig osäker. Men sen har jag suttit och meckat själv. Nu tänker jag att det är skit samma om alla tycker att det är skitdåligt, de får väl tycka det i så fall.

"STOFT" är en låt som finns med på skivan "När jag dör" från 2012. Det är den fjärde singeln som släppts från skivan. Låten handlar om hur det kan vara när ett förhållande tar slut.

– Först bryter man ihop totalt, ser sig som ett offer och tycker synd om sig själv. Sen blir man sjukt förbannad och säger fuck you jävla kille och släpper det.

Just nu jobbar Erica Skogen med att skriva nya låtar. Tanken är att en ny EP ska släppas innan året är slut.

Videon hittas här: http://www.youtube.com/watch?v=N1EoTQzflEI