Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skönt att slippa trängas i stan

Läser att det eventuellt ska bli folkomröstning angående utbyggnad av Lillänge inom Östersunds kommun. Vi som bor utanför Östersunds kommun och handlar där allt som oftast, borde väl också få vara med och rösta.

Många av oss som bor utanför tycker det är väldigt bekvämt att slippa trängas i stan och ser gärna fler externa bra och billiga affärer.

Gör det enklare att åka buss till externa centrumet och till arenan. Att först behöva angöra stan för att sedan åka vidare gör det onödigt omständligt.

Om nu handlarna i centrum lider nöd så får väl de liksom alla andra anpassa sig efter verkligheten och erbjuda vad kunderna vill ha, då kommer de säkert. Varför ska dessa handlare innefattas av "skyddad verkstad"? Så har det väl varit länge nog.

Varför hela tiden jämföra med Sundsvall? Jämför med Umeå. Där finns både externa köpcentrum och ett levande innerstadscentrum. Se och lär!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel