Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skoter försvann i strömfåra

Räddningstjänsten har ryckt ut på ett larm om drunkning i trakterna kring Tångböle.

Räddningstjänsten ryckte ut på ett larm om befarad drunkning i trakterna kring Tångböle på fredagskvällen. Men någon olycka hade inte inträffat.
Enligt uppgifterna som räddningstjänsten hade att gå på hade en snöskoter försvunnit ner i en vak på Gevsjön där det är två till fyra meter djupt. Men någon skoter hittades inte.
– Vi har varit på plats och det finns inga skoterspår som leder fram till vaken. Även ambulanshelikoptern har varit på plats och de har inte heller sett några spår. Och det är ingen person som är anmäld saknad, säger Erik Forsell, insatsledare.
Snöbyar och blåst gjorde att sikten stundtals var dålig på sjön och Erik Forsell tror att det kan ha bidragit till att den som larmade uppfattade att en skoter hamnade i vaken när den i själva verket försvann ur sikte på grund av snöyran.