Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skrämmande avsaknad av empati

Problemen kring värmestugans drift och lokaliteter är ovärdig Östersunds kommun. Avsaknaden av sympati och hjälpåtgärder bland kommunpolitikerna för våra mest utsatta samhällsmedborgare är skrämmande.

Annons

Kommunpolitiker som flyr sitt sociala ansvar har missuppfattat sitt uppdrag enligt kommunallag och författningssamling. De verkar som politiker numer ser uppdraget som ett yrke än ett förtroendeuppdrag från väljarna.

Lösningen på problemet kan vara att politikerarvodet halveras för att kommunen ska få de politiker som väljarna förtjänar.

Jag hoppas att väljarna i höstens val kryssar in personer som visar politisk vilja och engagemang, i stället för sittande politiker som hellre prioriterar landshövdings- och konungamiddagar framför en kopp kaffe och macka till utsatta i en värmande miljö.

Hans Wessén, Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel