Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skrattar åt alliansens valreklam

Jag har skrattat mycket på sistone när jag har sett reklamfilmer, men det som har fått mig att skratta mest och då sarkastiskt är när jag ser alliansens valreklam.

När de nu har kostat på en hel del av pengar på reklamtid så spenderar de hela tiden på att smutskasta de andra om vad som kanske händer. Jag trodde att de var smarta nog att istället framföra saker som ska få oss att rösta på dem. Det enda som kommer fram i reklamen och som står i slutet är att vi håller vad vi lovar, men vad är det?

Socialdemokraterna är inte mycket bättre dom heller, men de har dock ett budskap i slutet på sin reklamfilm.

Det är dock inte det som får mig att bli rent ut sagt förbannad varje gång jag ser en valreklam. Det är alla miljoner kronor i skattepengar som slösas på i detta val. Visst vet även jag att det kostar pengar att göra allt valarbete, men 340 miljoner kronor tycker jag är minst 300 miljoner för mycket.

Det finns mycket bättre saker som de pengarna kan satsas på. Mitt råd är att inte slösa bort pengar på reklamfilmer som inte har budskap och gå ut till folket istället där ni kan sprida ert budskap och satsa pengarna på viktigare saker.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel