Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Släck ljuset för fotbollen!

spela i dagsljus eller så betala för sitt kvällnöje. För jävligt att det inte ska finnas pengar till väglysen som räddar liv men sporten alltid får sitt. Det är inte ens naturligt sparka boll på vintern.

fotbollen ”få” mera pengar medan andra idrotter och föreningar får mindre möjligheter till bidrag. Hur mycket har inte denna arena kostat skattebetalarna? Vilka drev fram denna arena? De borde själva stå för kostnaden.

Sedan så borde Jämtkraft Arena få rabatt med tanke på namnet.

måste ÖFK stå för själva!

Kommunen bidrar redan med 1 800 000 kronor årligen medan Lövsta Aktivitetscenter bara får 43 000.

Vari ligger logiken?

Sitter Annsofi i knät på Daniel Kindberg & bara betalar?

för Driftaren att ta ut full planhyra även för ÖFK:s lag? De står för en stor del av tiderna på JK Arena.

Som det nu är salar kommunen för driften, vilket är ett stort indirekt föreningsbidrag till ÖFK eftersom ÖFK inte betalar full planhyra, som andra föreningar får göra på Jämtkraft Arena.

jag som tycker det är för j-ligt att man här slösar bort en massa pengar på nöjesbelysning medan man samtidigt släcker ner gatlampor för att spara elpengar inom kommunen?

Det har tyvärr alltid varit så att de stora pojkidrotterna fotboll och ishockey av tradition betalats av allmänna skattemedel medan övrig idrott som är mer flickdominerad fått bekostas av föräldrarna. Här kan man snacka om att Jämo kan göra en insats för jämställdheten.

harvar på i gärdsgårdsserien, det kommer nästan ingen betalande publik till matcherna. Barn och ungdomar har inte fått ut någonting av denna satsning på arenan. Är det verkligen någon som har frågat oss skattebetalare hur mycket vi vill att seniorfotbollen ska få kosta? En rimlig kostnad för barn och ungdomar är jag säker på att vi vill ha, men resten?

”Det är klart att notan hamnar hos mig”, säger Karin Thomasson om Jämtkrafts Arenas elräkning! I så fall har den hamnat på fel ställe. Nu är det ju så att kommunen måste spara ett ohyggligt antal miljoner de närmaste åren och hur kan då ledningen för arenabolaget ha mage att gå till kommunen med en elräkning?

Ann-Sofie Andersson lätt. Inget extraanslag är för stort när det gäller arenor, särskilt sådana som är fullpackade med människor.

arenan både under dags -och kvällstid är inte ett dugg förvånade. Där står stora strålkastare och lyser vare sig det är ljust eller mörkt. Vad är vitsen med att ha strålkastare på under dagens ljusa timmar? Vi har en intern tävling för att försöka förstå logiken med när och varför de är tända men alla ideer har gått i kvav då de plötsligt byter system. Snälla kan någon förklara så slipper vi fundera på det mera.

PS. Den starkaste och mest logiska iden vi har är att det är ett sätt för Jämtkraft att få sälja mer el men så tokigt kan det väl inte vara. Kanske är det bara så enkelt att man inte har någon koll.DS