Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord: Görel Åsén, Svenstavik

Vår älskade mamma har lämnat oss i stor sorg och saknad efter en tids cancersjukdom.

Annons

Hon förlorade den svåra kampen mot sjukdomen och somnade in på Elisabeth-dagen, en dag som hon tyckte mycket om eftersom hon själv hette Elisabeth.

Mamma hade alltid lätt till skratt och även om hon var sjuk så hade hon sin glada humor kvar.

Hon hade det godaste hjärta och tänkte alltid på alla andra före sig själv. Många ringde till henne för att prata av sig och få råd.

Handarbeten var ett stort intresse och mamma hade alltid något i händerna. Hon virkade sängöverkast till alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn, 22 stycken blev det. Fotografi var ett annat intresse hon hade. Kameran eller mobiltelefonen fanns alltid med henne och hon gjorde personliga fotoalbum till alla i familjen. På senare tid blev mamma mycket flitig på Instagram och gillade att kommentera alla bilder som både familj och vänner publicerat.

Mamma älskade att vara i skogen och plocka bär. Ofta cyklade hon hem med bärhinkarna balanserande på cykelstyret.

Hon har alltid månat om alla djur och en speciell plats i hennes hjärta hade hunden Ozzy som hon gått många milslånga promenader med.

Mamma har alltid funnits där för oss. Hon ringde till oss alla och ville höra hur vi hade det. Stöttat oss i både med- och motgång, men nu har telefonen från henne tystnat, för alltid.

Det är bara så ofattbart att mamma inte finns med oss längre. Hon fattas oss.

Familjen genom Anette, Anneli och Linda

Mer läsning

Annons