Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord: Lars-Erik Larsson, Häggenås

Lars-Erik avled genom en olyckshändelse den 19 januari 2017. Han sörjs närmast av makan Lilian och sonen Lars-Olov med sambo.

Annons

Lars-Erik föddes 1944 som andra son i en syskonskara av sex barn, till makarna Dagny och Nils Larsson, Raftsjöhöjden.

Med svans, yxa och motorsåg började Lars-Erik i tidig ålder att arbeta i skogen. Under 1980-talet utbildade sig Lars-Erik till skogsmaskinsförare och arbetade inom Age Skog AB. I början av år 2000 och fram till pensionen arbetade Lars-Erik på Fyrås Trä, vilket han även gjorde efter pensionen när det behövdes extra arbetskraft.

År 1973 träffade Lars-Erik sin blivande hustru Lilian och sex år senare gifte sig paret i Gåxsjö kyrka. Mellan åren 1974-1979 bodde Lars-Erik och Lilian i Lit och flyttade sedan till Häggenås. Sonen Lars-Olov föddes 1983.

Tillsammans med sin äldre bror övertog Lars-Erik hemgården, som i många år blev en självklar samlingspunkt vid den årliga älgjakten. Förutom jaktintresset och fisketurer tillsammans med sina bröder, låg naturupplevelser Lars-Erik varmt om hjärtat. Ett gemensamt intresse genom åren var även danskvällarna tillsammans med Lilian och Dansbandsveckan i Malung var under några år en höjdpunkt sommartid.

Lars-Erik var en trygg och pålitlig person och tomheten går ej att beskriva i ord. Minnet av Lars-Erik kommer alltid att finnas kvar.

Familjen

Mer läsning

Annons