Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Småaktigt att sluta

Frivilligarbetarna i Gamla kyrkan slutar när prästen Eva Jemn slutar. Det berättade ÖP i går. Det här var en kommentar på OP.se.

Eva Jemn slutar ju frivilligt eftersom hon känner att hon inte passar in i den nya organisationen och då är det ju lite småaktigt att även dessa människor slutar. Man får ju intrycket av att dessa personer inte längre eller kanske aldrig har ställt upp för ungdomarna utan för att fördriva tiden på fredagarna tillsammans med prästen. Har verksamheten och syftet varit det primära då spelar det nog ingen roll vem som är den så kallade arbetsledaren.

Kyrkan har alltid och kommer alltid att vara öppen för alla vilket innebär att kyrkan även innan Jemn kom till stan var öppen för alla ungdomar.

Sedan är det bedrövligt av våra medier att lägga ner en massa tid på kyrkans omorganisation när man fullkomligt struntar i när kommuner, landsting och andra stora företag omorganiserar och företagsledare slutar.

Man får känslan av att våra tidningar springer ärenden åt vissa personer för att skapa ännu mera oro i församlingen, hur ska det då bli när andra församlingar i vårt län ska omorganisera sig?