Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smällen: Bachirou kan tvingas till operation: "Jag har inte sovit någonting på hela natten"

I en duell ska Fouad Bachirou ha skadat handen. Efter att läkarna dubbelkontrollerat röntgenbilderna så har det visat sig att det handlar om en fraktur som kan tvinga mittfältaren till en operation.
 – Vi får se om det bara blir gips. Men jag tror att det kan krävas en operation, säger ÖFK:s matchläkare Jan Hansson till osdsport.

Fouad Bachirou var med i går och slog ut ÖFK från svenska cupen. I en situation ådrog han sig en handskada och var sedan tvungen att uppsöka Östersunds sjukhus, skriver Osdsport.

Läs också: Inget nytt Europaspel att locka med för ÖFK – men det påverkar inte Sema: ”Trivs bra här”

Den preliminära bedömningen av röntgenbilderna var att det inte handlade om någon fraktur utan endast en blödning.

Det var alltså en fel bedömning.

– De ringde mig från sjukhuset i dag vid lunchtid och berättade att det upptäckt en fraktur. Tydligen är det en fraktur på knogleden. När en röntgenbild tas på natten så görs det ingen dubbelkoll på bilderna om man inte anser att det är en skada som kan kräva akut operation, förklarar ÖFK:s läkare Jan Hansson.

När skadan handlar om knogleden är det oftast en operation som krävs, konstaterar Jan Hansson.

– Jag har inte sovit någonting på hela natten. Jag har haft så ont i handen och varje gång jag stött i handen i något så har det varit en enorm smärta, säger Fouad Bachirou till Osdsport.

Läs också:

(+) Niclas Åkerström: En dröm som tog slut – hur ÖFK hanterar uppvaknandet blir avgörande

(+) Så lyder ÖFK:s transferplaner efter cuputtåget: "Då kan det bli aktuellt"