Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Småstadsliv bjuder på kvinnoförnedrande underhållning

Uttrycket "Ge folk vad folk vill ha" passar bra in på kvällens föreställning av "Småstadsliv" på Gamla Teatern.

Den, delvis, väldigt överförfriskade publiken tjuter av skratt och skriker repliker till aktörerna på scenen. Efter några sketcher har vargjakt, supa, trasiga bilar och jobbiga fruntimmer avhandlats och samma tematik fortsätter hela kvällen.

Christer Johansson, huvudrollsinnehavare och upphovsman, springer in och ut på scenen i diverse skrikande karaktärer kända från internet. De två kvinnorna som ingår är endast understödjande till Christers karaktärer och det blir i längden mycket tröttsamt. Dessutom är en av dem en komisk talang som borde få en egen show, jag kan tyvärr inte namnge kvinnorna då ingen information om medverkande finns på hemsidan.

På internet fungerar karaktärerna bättre och denna show underhåller över generationsgränserna vilket är positivt. Själv sitter jag mest och blir lite sorgsen över att det är denna form av kvinnoförnedrande och schabloniserande underhållning som folket vill ha.

Betyg: 1