Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Småstadsliv intar Östersund med två slutsålda helkvällar

Humorgänget "Småstadsliv" är snart tillbaka med sin klart sämsta show hittills.
Om den verkligen är dålig får publiken i Östersund avgöra senare i vår.

De möts av jubel, skratt och fullsatta salonger när de turnerar runt, Småstadslivsgänget från Alfta i Hälsingland. De dråpliga karaktärerna med den breda Hälsingedialekten har en stor igenkänningsfaktor ute i landet och kanske i synnerhet i Norrland.

Bakom humorgänget står duon Christer Johansson och Christian Wallin, som mejslat fram många av de populära karaktärerna - såsom Agneta Patrull, Johanna Andersson, Kenta och kanske i synnerhet den hårdföre bilmekanikern Stånk Tommy.

I vår drar gänget ut på en omfattande turné med sin show "Klart sämsta showen" med stopp på Gamla teatern i Östersund 8-9 april. Båda kvällarna är slutsålda.

Showen beskrivs som: "Ett fyrverkeri av galenskap i bästa Småstadslivsanda. För med Ingmar och Johanna i spetsen, tätt följt av skjutglada jägare och gubbskinnsjagande Agneta Patrull, med sina hängmissiler, så kan allt bara gå åt helvete, eller? För det skall tilläggas att det är Stånk Tommy som sköter tekniken under showen".

Läs mer:

Erica Skogen skriver musik i kampen mot cancer

Östersundsaktuella Markus Krunegård åker ut på akustisk turné: "I vanliga fall kan man gömma sig"

Thilda Persson och Viktor Stuguby i nytt musikprojekt – se The Inland Rivers nya video här

Äntligen! Nu finns ÖP som app. Ladda ner här, till Iphone eller till Android !