Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart fungerar fler tv-kanaler i Sveg

Den 26 mars genomför medieoperatören Teracom förändringar i det marksända tv-nätet. Tittare i Sveg kommer att få tillgång till ett ökat betal-tv-utbud från Boxer, samt den fria tv-kanalen Axess TV.

Annons

– Teracom genomför en omfattande utbyggnad av det marksända tv-nätet och nu har turen kommit till Sveg. Utbygganden innebär att tv-tittarna kommer att få tillgång till fler kanaler, säger Lennart Ivarsson, kommunikationschef Teracom.
För att kunna hitta den nya frekvenskanalen och därmed kunna ta emot de nya kanalerna måste alla hushåll som tar emot tv-signalen från sändarstationen Sveg Brickan göra en kanalsökning eller ominstallation av sin digital-tv-mottagare. Kanalsökningen/ominstallationen görs efter klockan 18.00 den 26 mars med hjälp av fjärrkontrollen till digital-tv-mottagaren.
Utbyggnaden av det digitala marknätet sker på flera orter i Sverige och planeras vara klar i slutet av 2009.
Nya kanaler som blir tillgängliga i det marksända nätet för tittare i Sveg: Axess-TV, Canal7, Silver, TCM och TV4 Sport