Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart öppnar Tony gym i Brunflo

Fönstren är förtäckta och många är undrande, när ska Gym24 egentligen öppna sin filial i Brunflo? 100 procent Östersund åkte dit och knackade på.

Inne i lokalen, som ligger på Pionjärvägen ovanför förskolan Backen, byggs det för fullt. Tony Svensson, som driver Gym24 i Krokom, Östersund och på Frösön köpte lokalen i mars 2013. De senaste tolv åren har fasigheten agerat lokal åt Storsjö tvätt. Innan dess låg här Grilstad och Ica-Kastalen.

– Det är skönt att få äga lokalen, på de andra ställena hyr jag. Jag har tittat på Brunflo ett tag och ser potential i att öppna här, det är en gigantisk efterfrågan. Jag ser ju i mina program var mina kunder bor och många bor här.

Men då gör du befintliga kunder nöjda, du vill ju kanske öka kundkretsen också? Finns det en marknad för två gym i Brunflo?

– Jag har aldrig varit så säker på en anläggning som just den här. Min bredd på utbudet som Gym24 erbjuder i form av gruppträning, massage och viktnedgångs program tilltalar många i samband med att priset är så lågt. Vårt samarbete med Ope IF gör att anläggningen i Brunflo blir närmast.

Vilka gruppass kommer finnas?

– Body pump och yoga i alla fall, sedan får väl efterfrågan bestämma vad det blir. Det är det som är så skönt med att bestämma själv.

Första Gym24-anläggningen öppnade Tony tillsammans med en bekant i gamla brandstationen i Östersund 2010. Året därpå blev han ensam ägare, men tvekade aldrig över att fortsätta.

– Jag har alltid styrketränat och idén om Gym24 kom genom att jag hade arbetat åt kommunen i 17 år. Jag slutade ofta sent på kvällarna så jag hann inte komma in på gymmet, det var dåliga tider och höga priser.

Så en dag föddes idén om ett dygnsöppet gym med bra priser.

Hur fungerar det på nätterna? Är det ingen vandalisering?

– Det funkar jättebra. Jag var otroligt rädd för klotter innan, men det har inte varit ett pennstreck på 4,5 år. Det är nästan alltid någon som tränar varje timme under dygnet, så det är bra bemannat.

Hur kommer gymmet se ut?

– Det ska finnas en lounge där man kan sitta och bli serverad en proteindrink och så ska vi ha ett område som är till för barnen. I övrigt blir det ungefär samma maskiner som finns på de andra gymmen, men det blir nog det finaste gymmet av de alla.

Och så till frågan som alla vill ha besvarad, när öppnar ni?

– Första veckan i november ska vi träffa kommunen och då ska det vara klart här inne. Så vi siktar på den veckan.