Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sno looken av stilsäkra Robyn

personlig och trendsättande stil som Sveriges mesta popstjärna Robyn. Vi har hittat plaggen som hjälper dig inspireras av sångerskans stil.

Robyn följer inte trenderna. Hon sätter dem. I likhet med världsartisten Madonna, som hon var förband åt förra året, visar hon var skåpet skall stå när det kommer till stil genom individualitet och kreativitet. Ända sedan hon slog igenom som 15-åring har hennes stil(ar) fått stort genomslag.

Så självklart sneglar vi gärna på Robyn när det är dags att handla nytt till vårgarderoben.

på att göra entré i outfits som hamnar i blickfånget och i diskussionsforumen, som nu senast vid Grammy-galan i Los Angeles då sångerskan klev ut på röda mattan i svart skulptural Helena Hörstedt-klänning som delvis blottade ena bröstet. Eller vid svenska Grammisgalan 2006 då hon hade hela tre klädbyten under kvällen – enkel i rutig skjorta och högmidjade byxor, uppseendeväckande i superkort skulptural kreation och klassisk i vit Marilyninspirerad fodralklänning. Oavsett vad man tycker lämnar hon sällan någon oberörd.

gärna syns i designerplagg från Acne och favoriten Jeremy Scott, som också designar till Björk, Madonna och Britney Spears, har hon visat flera gånger. Men lika gärna som hon tar ut svängarna med dyra designerplagg, har sångerskan också fingertoppskänsla för vad som funkar rent basic med enkla linnen, släta byxor och platta skor som är lika lätta att hitta i budgetversion som i dyrare utförande.

Looken från röda mattan på svenska Grammisgalan korresponderar också väl med rådande trender just nu. Den korta boxiga jackan, syns i en mängd modelleroch stilar i vår. ”Morotsbyxan” har redan blivit stapelvara i mångas garderober och kommer att hålla i sig som basplagg även i fortsättningen. I vår testar vi gärna byxor i urblekta pasteller som lila, pistagegrönt och rosa. (TT Spektra)