Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snöskoterföretag får hederspris

Anders Sterner, vd, grundare och entreprenör i snöskoterföretaget Snowolverine har fått Connect Östra Sveriges hederspris, "Most likely to succeed".

Connect Östra Sverige delade ut priset till Sterner och Wolverine med motiveringen "Bolaget har en ny spännande produkt i en traditionell bransch. De har redan kommit en bra bit på väg och har en rimlig värdering. Med en bra entreprenör bedöms företaget ha störst chans att lyckas".

– Det är unikt att etablera ett industriföretag av det här slaget i Sverige. Snowolverine är både teknikägare och producent, säger Lillemor Karlsson vd på Connect Östra Sverige.

Detta är andra gången på kort tid som Snowolverine har fått positiva omdömen av aktörer som genomlyst bolaget. Utöver Connect har analysföretaget Axier gjort en utförlig analys av Snowolverine.

– Det är smickrande att få så mycket positiv feedback från marknadens olika aktörer. Extra kul är det att få priset från Connect som röstas fram av större privatinvesterare. Det är en bekräftelse både för mig som person och för bolaget Snowolverines trovärdighet, säger Anders Sterner.