Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Socialchef svarar på kritiken

Ulla Persson Titelman, verksamhetschef för individ- och familjeomsorgen i Ragunda kommun, beklagar om någon känner sig kränkt av socialtjänsten.

"Om någon, vilket görs gällande i artikel, känner sig kränkt av de bemötande han/hon fått beklagar jag detta. Jag välkomnar gärna personen ifråga att kontakta mig" skriver hon i en kommentar till ÖP:s artiklar om kritik mot socialtjänsten i Ragunda kommun.

Ulla Persson Titelman säger också att hon har fullt förtroende för sina medarbetare. "Under året har 23 domar inkommit till kommunen gällande försörjningsstöd. I 21 domar har Individ och familjeomsorgen haft rätt i sin bedömning. I två av domarna har klagande delvis haft rätt. En dom har inkommit från Kammarrätten vilken har gett Individ och familjeomsorgen rätt i sin bedömning. Alla som erhåller avslag får samtidigt information om hur man överklagar till Förvaltningsrätten. Jag tycker att det är viktigt att man använder sin möjlighet att överklaga beslut."