Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Socialchef svarar på kritiken

Ulla Persson Titelman, verksamhetschef för individ- och familjeomsorgen i Ragunda kommun, beklagar om någon känner sig kränkt av socialtjänsten.

Annons

"Om någon, vilket görs gällande i artikel, känner sig kränkt av de bemötande han/hon fått beklagar jag detta. Jag välkomnar gärna personen ifråga att kontakta mig" skriver hon i en kommentar till ÖP:s artiklar om kritik mot socialtjänsten i Ragunda kommun.

Ulla Persson Titelman säger också att hon har fullt förtroende för sina medarbetare. "Under året har 23 domar inkommit till kommunen gällande försörjningsstöd. I 21 domar har Individ och familjeomsorgen haft rätt i sin bedömning. I två av domarna har klagande delvis haft rätt. En dom har inkommit från Kammarrätten vilken har gett Individ och familjeomsorgen rätt i sin bedömning. Alla som erhåller avslag får samtidigt information om hur man överklagar till Förvaltningsrätten. Jag tycker att det är viktigt att man använder sin möjlighet att överklaga beslut."