Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sonia får tillbaka sitt p-tillstånd

Efter att Sonia Elvstål varit med i tv-programmet "Mot alla odds" förnyade kommunen inte hennes parkeringstillstånd. Men efter två års kamp har hon nu fått tillbaka sitt p-tillstånd.
– Det känns helt underbart, säger hon.

Parkeringstillståndet som gäller för handikapprutorna förnyas var fjärde år. Men efter att Sonia Elvstål medverkat i det strapatsrika tv-programmet "Mot alla odds" fick hon inte sitt tillstånd förnyat.

För Sonia, som tvingades amputera vänstra benet i samband med en trafikolycka för fyra år sedan, blev vardagen genast mycket besvärligare. I perioder har hon varit tvungen att sjukskriva för att hon inte kunnat ta sig till jobbet.

Men i måndags fick hon ett glatt besked med posten. Östersunds kommun har åter beviljat henne parkeringstillstånd vilket sätter punkt för en två år lång kamp. Att kommunen nu ändrat sig beror på ett utförligare läkarintyg, enligt Sonia.

– Det känns bara skönt, skönt att kommunen kan ändra sig.

Läs även:

Kommunen tog Sonias p-tillstånd

"Kommenterar inte enskilda ärenden..."