Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Spännande och pirrigt"

Anders Frimert, 41, Stugun, har stor erfarenhet från näringslivet och han beskriver sig som Socialdemokrat ut i fingerspetsarna. Han är valberedningens kandidat till att bli vice ordförande i regionstyrelsen.

Han berättar att han är en praktisk "doer", som vill jobba hårt och få saker uträttade. Han har jobbat i näringslivet under många år, med viss tonvikt på callcenterbranschen. Han har varit platschef för ett företag med 130 anställda och för närvarande är han vd för Cost Savers.

Anders Frimert har jobbat politiskt i 14 år och den här mandatperioden har han uppdraget som ordförande i Ragundas kommunfullmäktige. Valberedningen har nominerat honom till den näst högsta politiska posten i länet efter valet - vice ordförande i regionstyrelsen. Men inget är klart förrän ombuden på distriktskongressen har röstat och han ställs mot Marie Nordén och Bengt Bergqvist.

– Det är klart att det är spännande och pirrigt. Jag ser med tillförsikt fram emot helgen och jag är jättehedrad av att ha blivit nominerad. Om jag blir vald kommer jag att göra mitt allra bästa.