Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sparkade liggande man i huvudet

En synnerligen rå misshandel inträffade under lördagskvällen i centrala Östersund.

Det var strax efter midnatt under natten mot söndag som en man i 20-årsåldern blev utsatt för misshandeln utanför restaurang Marité i Östersund. 20-åringen fick först ett slag mot huvudet så att han föll till marken, där misshandeln fortsatte med sparkar mot huvudet.

Mannen förlorade medvetandet under misshandeln och fördes därefter med ambulans till Östersunds sjukhus med i nuläget oklara skador. På sjukhuset återfick han medvetandet delvis men var fortfarande svårt medtagen av det han utsatts för.

– Han har fått en rejäl smäll mot huvudet och på grund av sina skador och chocken har han tyvärr en dålig minnesbild och vi har därför inte kunnat hålla något ingående förhör med honom, säger Oscar Berglund, vakthavande befäl vid länspolisen.

Den okände gärningsmannen sprang från platsen och har jagats av polisen men är ännu på fri fot. Även bakgrunden till misshandeln är ännu okänd av polisen.

– Det är ju så att målsägande är vår nyckelperson, sen har vi en del vittnen som varit på plats som vi ska höra. Vi ska ta nya tag här på morgonen och se om vi kan få en bättre redogörelse kring vad som skett, säger Oscar Berglund.

Det misstänkta brottet är rubricerat som grov misshandel.