Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF-Utrikes Hammerdal

Annons

har hållit månadsmöte i PRO.s möteslokal. Ordförande Ingrid Hemmingsson hälsade alla hjärtligt välkommen och uttryckte sin glädje över att så många kommit trots det vackra vårvädret. Ett särskilt välkommen till dagens underhållare Curt Lofterud och hans fru samt långväga medlemmar Ulla och Bertil Daggfeldt. Sedvanliga mötesförhandlingar föredrogs och en inbjudan till PRO:s. vårfest lästes upp och en lista skickades runt där intresserade kunde anteckna sig för att vara med.

Efter kaffeserveringen och lottförsäljningen var det så Curt Lofteruds tur. Han klädde sig i tidstypiska kläder från stenåldern: kläder gjorda av älgskinn. Med honom fick deltagarna vara med om en resa från den tiden till nutid en mycket spännande berättelse i ord och bild. Lofteruds forskargärning ligger till grund för allt vi fick ta del av under hans livfulla berättelse.

Efter det fick Sigge Ritter tillfälle att redogöra från KPR:s möte 10 februari. Han rapporterade från den kurs för it-ansvariga han deltagit i. Han är nu ansvarig för föreningens hemsida. Där kommer att finnas en presentation av styrelsen, månadsmöten, kurser och andra aktiviteter.

Efter detta verkställdes lottdragningen och Ingrid talade om att distriktsstämman kommer att äga rum 15 april i stadsdel Norr Östersund. Därefter avslutade Ingrid mötet.

Mer läsning

Annons