Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya boxningsframgångar för BK Älgen

Trondheimstävlingen helgen 8-9 oktober blev inte en rolig historia när bara två av sju boxare kom till start. Resten föll bort på grund av sjukdom. Desto bättre gick det för BK Älgen i helgen, i den andra deltävlingen av Norrlandsserien i Njurunda.

Annons

BK Älgen hade framgångar i andra omgången av Norrlandsmästerskapen i diplomboxning i helgen. Arkivbild.

I helgen hölls den andra deltävlingen av Norrlandsmästerskapen i diplomboxning i Njurunda och BK Älgen fick lite revansch efter den tråkiga inledningen på förförra helgens tävlingar där flera boxare saknades från både Älgen och Änglarna. Turen skulle ha gått till Trondheim men fem av de aktiva blev sjuka och bara två kom iväg från Älgen och Ängeln. Annat var det i helgen i Njurunda för Älgens del.

Mustafa Rezaei besegrade Jorge Bergman i 63-kilosklassen i en match där Rezaeis fina undanglidningar och snabba kontringar lade underlaget för segern.

I 51-kilosklassen tog Nelson Nordengren Fors greppet i matchen mot Eliaz Frölander från Sundsvall och vann med 26-25 i en match där båda boxarna hade varit värda högre poäng, enligt Bertil Bredin, BK Älgen.

Nästa event för Älgen blir lokalkonkurrenterna Ängelns tävlingar i helgen då de står arrangör för både diplom- och tävlingsmatcher.

Mer läsning

Annons