Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förre ÖFK-spelaren nära ny holländsk klubb

Emir Smajic uppges lämna sin nuvarande klubb Achilles´29 i holländska andradivisionen. Nu avslöjar han själv att han är nära en ny klubb. – Det lutar åt att det blir Holland och att det blir klart inom en vecka, säger han.

Annons

Det är i en intervju med Fotbolldirekt som den förre Östersundsspelaren uttalar sig om sin framtid. Enligt honom själv så pekar det mesta mot att han flyttar till en ny holländsk klubb. Den nuvarande klubbadressen, Achilles´29, åkte ur andradivisionen. Trots uttåget är han är nöjd med sin egen prestation den senaste säsongen.

– Det har varit bra, riktigt bra. Jag visste vad det var för uppgift jag hade gett mig in på, laget hade fem poäng efter 19 matcher och vi skulle ta igen tolv poäng för säker mark, säger han innan han fortsätter:

– Men det gick bra för mig, vi tog igen nästan alla poäng. Inför sista matchen hade vi bara tre poäng upp, vi klarade det inte riktigt, men då hade klubben också fått tre poäng i poängavdrag. Det var en rolig upplevelse, rolig fotboll. Det gick bra för mig personligen, en utmaning för man fick göra mycket själv. Vi fick spela mycket försvarsspel, och man ganska ensam däruppe. I de lag jag spelat i på senare år har det varit tvärtom, att vi fört spelet i matcherna.

Den förre ÖFK-spelaren Emir Smajic är nära en ny klubb i Holland.

Men nu pekar alltså det mesta mot att han lämnar sin nuvarande klubb. Enligt honom själv finns det flera förslag att ta ställning till.

– Jag har fått förslag från två klubbar. Det lutar åt att det blir Holland och att det blir klart inom en vecka. Men det måste klaffa med allt, jag pluggar ekonomi vid sidan av. Det är klubbar i samma division, men bättre lag. De förslag jag fått, det är bägge längre kontrakt. Det är några smådetaljer som återstår, det handlar om att få vissa saker på plats, så kan jag ta ett beslut efter det.

Mer läsning

Annons