Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regerande engelska mästarna Leicester intresserade av Modou Barrow – som har en prislapp på över 170 miljoner kronor

Östersunds förre succéspelare Modou Barrow kan nu återigen få packa flyttlasset. Inför transferfönstret i januari ryktas både Southampton och Leicester vara intresserade av spelaren – som kan komma att kosta över 170 miljoner kronor.

Annons

Modou Barrow kan nu vara på väg bort från sitt Swansea, med flera andra Premier League-klubbar som ryktas vara intresserade av spelaren.

Det blev bara ett drygt halvår i Jämtland för Modou Barrow, 24, innan succén var ett faktum och Premier League-laget Swansea hämtade gambianen till de brittiska öarna.

LÄS MER: Barrow klar för Swansea

I Swansea har det gått upp och ned för ÖFK-favoriten, som gjort lånesejourer i både Blackburn och Nottingham Forest. Men i somras skrev han på ett nytt kontrakt med den walesiska klubben, som sträcker sig till 2019. Och den är säsongen verkar lyckan ha vänt för Barrow, som fått tränare Bob Bradleys förtroende och har startat åtta av lagets tolv matcher, och stått för två assist.

LÄS MER: Modou Barrow prisas av Swansea – utsedd till årets unge spelare

Och nu kan det bli ännu en flytt för Barrow. Enligt brittiska tidningen Daily Mirror är både Southampton och regerande mästarna Leicester intresserade av den snabbe yttern. Barrow har en utköpsklasul på 15 miljoner pund (cirka 172 miljoner kronor, i dagens penningvärde), en summa som de båda Premier League konkurrenterna enligt tidningen ska vara beredd att matcha under vinterns transferfönster.

LÄS MER: Barrow skrev på guldkantat kontrakt

Mer läsning

Annons