Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Widgrens flört med Lagerbäck: "Skulle kunna tänka mig att spela för Norge"

Dennis Widgren har hela sin karriär varit Östersunds FK trogen. Nu kan ytterbacken snart vara aktuell för landslaget. Det norska.
–Jag skulle kunna tänka mig att spela för Norge om det skulle vara aktuellt, säger ÖFK;s trotjänare till norska Nettavisen på måndagskvällen.

Annons

TT/Montage

I takt med att Östersundsspelarna en efter en blivit landslagsaktuella och debuterat för respektive landslag, kan näste man att göra detsamma bli trotjänaren Dennis Widgren.

I alla fall om man ska tro norska Nettavisen.

Under måndagskvällen skickade Dennis Widgren, via norska Nettavisen, en flört till den norske förbundskaptenen Lars Lagerbäck.

– Jag skulle bli väldigt smickrad om Norge är intresserat. Jag skulle även kunna tänka mig att spela för Norge om det skulle vara aktuellt, säger han.

Den 23-årige ytterbacken är halvnorsk och har ännu bara representerat Sverige på ungdomsnivå, vilket gör att Widgren enligt reglementet skulle kunna välja att spela för det norska landslaget.

– Jag är uppvuxen och har bott i Sverige i hela mitt liv och känner mig svensk. Men jag har släkt i Norge, så jag känner mig absolut norsk också, säger han.

Widgren berättar att han inte hört något från det Norska Fotbollsförbundet, men NFFs kommunikationsdirektör Svein Graff bekräftar för tidningen att de har ÖFK-spelaren på radarn.

– Landslagsledningen känner till honom och följer honom, precis som med flera andra spelare, skriver han i ett SMS till Nettavisen.

Mer läsning

Annons