Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: Guld för ÖJK Taekwondo för tredje tävlingen i rad

ÖJK:s Abolfazl Mahdavi går från klarhet till klarhet. För tredje tävlingen av tre möjliga såg han till att ÖJK Taekwondo åkte hem med guld i bagaget till Östersund.

Annons

Så var den 22:a upplagan av Stockholms Cup i Åkersberga över för denna gång. Från ÖJK deltog en tvåmannatrupp bestående av Abolfazl Mahdavi och Matin Nazibada. För Nazibada var det debut och förväntningarna var inte så höga. Detta var att se som en träningsmöjlighet för att skaffa sig rutin förframtiden i tävlingssammanhang. Någon vinst i protokollet blev det inte denna dag för Nazibada. Men en viktig erfarenhet rikare.

Den assisterande spelande tränaren Abolfazl Mahdavi var dock som vanligt ostoppbar och bärgade hem guld till Jämtland för tredje tävlingen i rad. Denna gång tog det fyra matcher för att slutligen stå som segrare överst på pallen i Åkersberga.

Det blev en dyrköpt seger då Abolfazl efteråt fick känningar och mycket ont i sitt högra lår. Segern får därmed firas med någon veckas återhämtning för att låret ska läka sig innan han åter kan bege sig in i hårdträning igen mot nästa tävling.

Men tre guld av tre möjliga (Lomma Cup, Botkyrka Cup och nu Stockhol Open) bådar det väldigt gott inför framtiden för ÖJK Taekwondo och Abolfazl. Om inte alltför lång framtid väntas än fler ÖJK:are följa hans fotspår mot toppen. Nästatävling väntas bli i januari eller februari. Ska sviten då bestå?

Inskickart av: Magnus Larsson

Mer läsning

Annons