Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: Medaljregn igen i Trondheim för ÖJK BJJ

Det blev favorit i repris när det jämtländska medaljregnet föll över Trönderlag i vanlig ordning när ÖJK var på besök hos sina vänner på andra sidan kjölen.

Annons

Vi är vana att ÖJK:s adepter brukar skörda medaljer i mängder på Trondheim Open och denna helg skulle inte bli något undantag. Fem guld, fyra silver och två brons gav en total medaljskörd på elva medaljer.

Denna medaljskörd trots att flera av ÖJKs starkaste medaljmaskiner denna helg hade grus i maskineriet och inte nådde sina normala nivåer. Ida Stenssonsom är van att vinna guld numera tog "endast" hem ett silver och ett brons denna helg och Marqus Olofsson bara ett guld av tre möjliga. Men då tändes nya stjärnor på ÖJK-himlen i form av Alireza Mohammady och Erik Lundin.

Lundin som efter mycket imponerande matcher mot hårt motstånd tog hem guld ibåda sina tävlingsklasser och Alireza guld och silver. Även Eml Larsson gjorde glädjefylld comeback på prispallen med ett silver.

Även på barn- och ungdomssidan så bärgades det hem en medalj av varje valör.

Verkligen kul att se att ÖJKs framtid också är frammarsch och att återväxtenär på gång i samtliga ålderklasser. Bådar mycket gott för framtiden.

Inskickat av: Magnus Larsson

Mer läsning

Annons