Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medaljregn över Hede toppades med stafettguld

/
  • Linn Larsson, Sofia Myhr, Felicia Lindqvist och Nicolina Lindqvist har samlat medaljer under helgens JSM för skidskyttar.

Hede SK tog hem hela sju medaljer under JSM i skidskytte som avgjordes under helgen i Lima. Som grädde på moset krönte juniortjejerna sin succéhelg med ett stafettguld.

Annons

Det har gått riktigt bra för Hedes juniortjejer under SM-helgen i Lima. Såväl skytte som skidåkning har stämt riktigt bra och redan i lördagens masstart blev det god utdelning i resultatlistorna då Linn Larsson tog silver och Nicolina Lindqvist brons i D18-19. Felicia Lindqvist och Sofia Myhr gjorde samma bedrift i klassen D20-21.

Första guldet tog sedan Nicolina Lindqvist under söndagens distanslopp och Linn Larsson blev då trea.

Succén kröntes sedan med ett guld i överlägsen stil under måndagens juniorstafett. I det laget ingick Sofia Myhr, Felicia Lindqvist och Linn Larsson.

– Tjejerna har verkligen presterat, berömmer ledaren Ulf Larsson som har haft en njutbar helg. Inte ens en så nervpirrande historia som en skidskyttestafett gav honom några gråa hårstrån eftersom Hedetjejerna krossade sitt motstånd. Segermarginalen ner till tvåan Älvdalen blev hela 3 minuter och 22 sekunder.

Mer läsning

Annons