Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fjällströms hemska skadebesked med ett år kvar till OS: "Jobbet börjar nu"

Åres Ludvig Fjällström skadade sig på lördagen i en puckelpisttävling i Kanada. Då gjordes bedömningen att det inte var något fel på korsbandet, men det visade sig vara helt fel.
– Mitt korsband är helt av, och jag har skador på menisken. Tyvärr betyder det att jag kommer vara borta ett tag, säger 23-åringen på sin Facebooksida.

Annons

Det var i Ludvig Fjällströms finalåk i puckelpisttävlingarna i Calgary, Kanada i lördags som olyckan var framme. Åreåkaren landade fel och knäet for illa.

Då trodde man inte att det var någon korsbandsskada, efter en undersökning direkt på plats. Men det visade sig vara en rejäl felbedömning.

På tisdagen berättade Ludvig Fjällström på sin Facebooksida att korsbandet är helt av och att han dessutom har fått skador på menisken.

– Tidpunkten kunde varit bättre med ungefär ett år till nästa OS, men oavsett om jag klarar det eller inte, så kommer jag se tillbaka på detta året och veta att jag gjorde allt jag kunde från dag ett, och det jobbet börjar nu, säger Fjällström på sin Facebooksida.

Mer läsning

Annons