Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

► Sporten satsar stenhårt – så här får du tillgång till allt material

Från och med nu kommer mer innehåller på vår sajt att erbjudas exklusivt till våra betalande kunder. Bytet av namn från Premium till Plus kommer även innebära en del förändringar för Sportens läsare.

Annons

För Sportens del innebär det att vi fortfarande kommer att leverera snabba nyheter, matchreferat och livesändningar kring nyhetshändelser som alla läsare och tittare kan ta del av. Samtidigt kommer en stor del av materialet som publiceras kring våra elitlag och största idrottsstjärnor vara exklusivt för våra betalande kunder.

– Sporten satsar stenhårt på ett brett innehåll och kan i dag bland annat leverera livesända matcher på superlokal nivå, initierade krönikor och Sveriges bästa bevakning av ÖFK, säger Mikael Nordstrand som är nyhetschef på sportredaktionen i Jämtland/Härjedalen.

– För att kunna fortsätta leverera sportjournalistik av hög kvalitet så behöver vi ta betalt för vårt innehåll. Det gör att vi säkerställer en leverans av sportjournalistiken på både OP.se och LTZ.se, säger Mikael Nordstrand.

Om du är nyfiken på våra plusmärkta artiklar kan du prova vårt nyhetspaket Plus i en månad för endast 1 krona. Då får du tillgång till allt som är Plus-märkt på vår sajt och i appen. Du får också nyhetsbrevet plus, där de bästa artiklarna samlas och skickas ut till dig.

Är du redan prenumerant men inte loggat in ännu? Aktivera enkelt ditt inlogg här och få på så sätt fri tillgång till hela vår sajt.

Mer läsning

Annons