Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stackars Yohio!

Jag blir så frustrerad över allt detta tjat om stackars Yohio. Kan ingen av invånarna i Östersund sätta sig in i hans sits och förstå hur det är?

Om man nu har stått i en kö och står vid bordet så tycker väl jag också att han hade kunnat skriva en autograf, det hade tagit lika lång tid som det gjorde att säga nej. Men ingen verkar förstå att det är jobbigt att sitta konstant i två timmar och skriva sin autograf om och om och om igen.

Visst, han ska vara rädd om sina fans, men det finns en anledning till varför han bara signerade köpta grejer. Folket fick gå på en gratiskonsert, vad är då fel med att köpa en affisch för en liten slant och få autografen där? Så som de flera gånger sa att det skulle gå till.

Är Östersunds befolkning så pass snål att den tycker att Yohio ska bjuda till på alla vis? Det är tufft i musikbranschen som det är i dag.

Kan Yohio köra en gratiskonsert är det inte mer än rätt att betala en liten summa för att få sin idols autograf.

Rebecca Jonasson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel