Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Städa Torvalla centrum själva!

Annons

Vad väntar ni på Torvallabor? Ni klagar på hur nedgrisat det är runt centrum – varför inte ta saken i egna händer och städa upp själva, som de gör i andra bostadsområden?

Ett bostadsområdes förfall börjar alltid med nedskräpning! Eller ska ni vänta på kommunens sommarjobbare som kommer i mitten av juni när det är två decimeter långt gräs? Då är allt skräp och glaskross som är kastat i cykelvägarnas diken och rabatter kring skolan och Coop-Nära ända bort till Mimergården övervuxet .

Det är väl de boende och deras bostadsbolag som måste ta ett större ansvar och visa större intresse för sin närmiljö, om inte annat än för sin egen trivsel skull.

Det tycks vara lättare att klaga på kommunens insatser, trots att det finns gott om papperskorgar som kommunen tillhandahåller, men som tycks vara osynliga för de flesta boende i närområdet runt Torvalla Centrum!

Miljö P

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel