Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stadium Outlet till Lillänge

Inom några veckor öppnar Stadium Outlet en butik i Lillänge.

Det är i lokalen där Expert höll till tidigare som sport- och sportmodekedjan Stadium etablerar en outlet. Butiken kommer att öppna i slutet av mars, men redan nu är en stor skylt på plats som talar om att kedjan är på väg till Lillänge.

– Det här känns bra, det betyder mycket. Stadium är ett mycket starkt varumärke och det kompletterar och stärker Lillänge, säger Andreas Nelvig, vd för NP3, som äger fastigheten.

Stadium Outlet kommer att bli närmaste granne till Team Sportia och enligt Andreas Nelvig är inte det någon nackdel. Tvärt om.

– Östersund är starkt på idrott och friluftsliv. De här butikerna stärker varandra och jag tror att det är en bra lösning för båda. Handel föder handel. Skulle den ena av butikerna ligga 500 meter bort väljer kunderna den ena butiken, men nu går man in i båda.

Sedan elektronikkedjan Expert gick i konkurs har den 1 300 kvadratmeter stora butikslokalen i Lilliänge stått tom, men fastighetsägaren uppger att det inte funnits någon oro för att det skulle bli svårt att hitta en ny hyresgäst. Andreas Nelvig berättar att det hade kunnat gå snabbare att få lokalen uthyrd, men ledningen för NP3 anser att det är viktigare att hitta rätt verksamhet för Lillänge än att det går snabbt.

– Det kom som en överraskning när Expert gick i konkurs, men väldigt fort hade vi förhandlingar med flera starka aktörer och det har varit klart med Stadium sedan i höstas.

Fastighetsägaren har anpassat lokalen efter Stadiums önskemål och den närmaste tiden kommer den nya butiken att ta form.

– Nu ska de in med sin inredning och sina varor, säger Andreas Nelvig.