Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Steen fortsätter producera

Alexander Sten satte det viktiga 3-0 målet för sitt St Louis mot New Jersey i nattens hemma match.

Annons

Målet gjordes i fem mot fyra där Sten fanns framför målet och på en perfekt passning kunde han sätta pucken säkert i målet. Sten gjorde målet efter 7 minuter i sista perioden och då såg det ut som om St Louis skulle gå mot en säker seger.

När det var mindre än tre minuter kvar ledda man med 4-1. Men så hände något och New Jersey reducerade två gånger om. St Louis kunde dock hålla undan och rädda samtliga poäng.

Alexander Sten har utan tvekan stort förtroende i laget och noterades för drygt 21 minuters speltid.

Tampa Bay vann hemma med 5-2 mot Calgary. Detta utan Victor Hedman som fortfarande är skadad. Lagkompisen Anton Strålman fick 15 minuters speltid, men blev inte noterad för någon poäng i matchen.

Mellan Winnipeg och Pittsburgh var ställningen 3-3 efter full tid. Och så var resultatet också efter förlängningen. Tobias Enström noterades för nästan 30 minuters istid för sitt Winnipeg.

Det blev Pittsburgh som vann efter straffar. Matchvinnare blev Sidney Crosby.

Övriga resultat och matchfakta