Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stökig natt i länet

Under natten till lördag var det mycket fylleri i Östersund och Åre.

Löningshelg brukar ofta betyda en del stök på stan. Under natten till lördagen omhändertogs tio personer för fylleri och två personer misstänks för narkotikabrott.

Polisen rapporterar om följande händelser:

23.10: En kvinna omhändertogs för fylleri i Odenslund.

23.55: Man hittades liggande på gatan i centrala Östersund, omhändertogs för fylleri.

00.48: Kvinna omhändertogs för fylleri efter att hon bråkat med vakter utanför en restaurang i Åre.

01.02: Polisen kontrollerade en fest strax utanför Östersund. En person försökte springa från platsen. Mannen, född -94, anträffades och visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen togs med till polisstationen där provtagning visade att han brukat narkotika.

01.45: Berusad man hittades sovande på Samuel Permans gata. Omhändertogs för fylleri.

01.46: Man och kvinna omhändertogs för fylleri på krog i Östersund.

02.04: En man född -95 berättade för polisen att han blivit misshandlad vid Rådhusgatan kring midnatt. Mannen behövde inte söka vård.

02.05: Polisen anträffade en man född -89 på Prästgatan som visade tecken att vara narkotikapåverkad. Mannen togs med för provtagning och förhör.

02.07: Två män får böter efter att ha urinerat i centrala Östersund.

02.21: Man omhändertogs för fylleri i Åre efter att ha blivit nekad att komma in på en restaurang på grund av hans berusning. Mannen blev då aggressiv mot vakterna och polis tillkallades.

02.33: Bråk i centrala Östersund. Tre män omhändertogs för fylleri. Oklart vad som hänt då alla var mycket berusade - ingen anmälan upprättad.

02.41: Polis larmades till Åre på grund av en misshandel som ska ha skett på ett hotell. En man på plats uppgav att han blivit misshandlad av en okänd man. Anmälan om misshandel upprättad.