Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stökig natt i Östersund

Fylleri, ett par fall av misshandel och två män gripna för tjuvtankning är facit för måndagskvällen och natten mot i dag, tisdag.

En kvinna född 1991 greps för misshandel och olaga hot vid 23.30 i en lägenhet på Körfältet i Östersund.

Enligt polisen ska misshandeln ha skett emot en annan kvinna och efter den händelsen ska någon typ av hot ha uttalats.

Polisen omhändertog i samma veva en man född 1984 för fylleri. Mannen fick följa med polisen för att nyktra till och lämna prov gällande misstanke om narkotikabruk.

Två gripna för stöld
Männen födda 1979 och 1982 ska ha tjuvtankat på en bensinstation i Östersund i går eftermiddag vid 17-tiden.

Enligt polisen tankade de sin bil och körde därefter ifrån bensinmacken utan att betala för sig. När polisen stoppad dem en bit från macken upptäcktes även att de hade annat stöldgods i bilen.

De båda greps eftersom deras identitet var oklar och efter förhör så fattade åklagaren beslut om att anhålla männen då det fanns risk för att de flyr samt försvårar utredningen.

Man anhållen för misshandel
Enligt uppgifter från polisen togs en man in för fylleri i natt och anhölls sedan vid 5-tiden i morse för misshandel av sin flickvän.

Enligt Magnus Hamstig, vakthavande befäl på Jämtlandspolisen, togs mannen in för fylleri men sedan kom det också fram att mannen misshandlat sin flickvän.