Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stopp i trafiken mot Vemdalen - Mikael: ”Jag skulle hellre stå i en liftkö just nu”

Mikael Frisk från Östersund skulle till Vemdalsskalet för att åka skidor under fredagsförmiddagen. Men en lastbil hade fått stopp i en backe på vägen dit så Mikael fick stå i en lång bilkö i en halvtimme innan han blev släppt förbi.
– Vi stod stilla i ungefär en halvtimme. Men nu har vi släppts förbi, säger Mikael Frisk.

Mikael Frisk stod långt fram i bilkön utanför Vemdalsskalet så han hade svårt att uppfatta hur lång kön var. Men något han kunde konstatera var att det var problem i trafiken på platsen.

– Jag vet inte vad som hade hänt men vi stod stilla i en backe i ungefär en halvtimme. En lastbil stod framför oss och hade svårt att ta sig upp för backen. Men nu har vi släppts förbi, säger han.

Bedömer du att det fortfarande är problem i trafiken på platsen?

– Lastbilen står nog fortfarande i vägen och påverkar trafiken så det kan vara dålig framkomlighet. Trångt att ta sig förbi, säger Mikael Frisk.

Är det halt på platsen?

– Det tycker jag inte men det kan nog bli problem för lastbilschaufförer ändå. Det är ju en brant backe, säger Mikael Frisk.