Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor dramatik när ÖFK vann

Slutminuterna mellan Assyriska och ÖFK blev dramatiska. Stor matchhjälte blev Modou Barrow som sköt tre poäng till ÖFK.

Kvällens match i Södertälje mellan Assyriska och ÖFK var en match där underhållningsvärdet under stora delar var närmast obefintligt. Men när matchen gled in på sista tio minuterna tog det fart.

En straffsituation för Assyriska friades av domaren till hemmalagets ilska. Strax därpå fick ÖFK chansen till omställning. Tre- mot två där bollen hittade fram till blixtsnabbe Modou Barrow som tog med sig bollen, rundade målvakten och sköt in segermålet. Hans sjunde mål för säsongen.

Assyriska pressade på för en kvittering men ÖFK höll tätt. Under slutminuterna hann dessutom Connor Ripley dra på sig två gula kort och visades ut. Petter Augustsson fick dra på sig handskarna och stå sista två minuterna, där Assyriska fick en sista jättechans till kvittering efter nick i ribban och sedan avslut utanför på returen i öppet läge.

ÖFK:s nionde raka utan förlust och sjätte segern för säsongen.