Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stora röda rosor...

... vill vi ge till två underbara män för att de alltid ställer upp och hjälper till, vad som än kan tänkas att man vill ha hjälp med. Att bli bemött med ett varmt leende ger många fina­ leenden tillbaka. Anders och Sven, stort tack för att ni finns och att vi får ta del av er i våra liv! Många kramar till er.

Systrarna Ida & Maria

Dagens ros vill jag ge till mannen bakom mig i kön på Coop Konsum Frösön som löste ut mig och mina varor då jag glömt betalkortet hemma och kontanterna inte räckte till. Tack så hemskt mycket!

Några slantar kort

Ett stort fång med julblommor till Reidar Sandberg för allt jobb han gjort och gör för Kilen-Helgeåkilens jaktlag.Många timmar med bro- och passbyggen. Han är en mycket bra kamrat och jaktledare.

En jaktkompis

Tusen adventsrosor till mina underbara ”Ninor” Anita, Maria, Kristina och Nina, för all hjälp jag får av er. Ni är så underbara, alltid så glada och tillmötesgående.

Elon

Till våra underbara lärare, fritidspersonal och rektor Jonas på Prolympia F–5. Vi vill skicka några adventsrosor till er för det är ni värda. Några extra rosor till fritids som hjälper oss att komma ihåg busstiden.

Många kramar från Jonas och Jacop Nilsson med föräldrar

Ett stort fång med julrosor till er alla som förgyller mina onsdagar genom att delta i PRO Odens seniorgympa. Ett mycket varmt tack till er alla för jättefin uppvaktning. Sköt om er och ha en god jul. Kram

Ulla Waessman

Dagens ros till min syster Siv-Gullan Harbeck för att du tar så bra hand om vår bror Ove.

Syster Yvonnie

En stor famn med röda rosor vill jag ge till avd 408 på Östersunds lasarett, som tagit hand om flera gånger under två års tid vid min behandling. Tack doktor Karin och alla sköterskor.

Med hälsningar

Ove Källström

Dagens ros vill vi ge till Karin och Herman som bjöd oss på en sådan god och rolig fest. Stämningen på topp hela kvällen. Tusen tack från

oss som var där

Tusen julrosor till festkommittén i Stuguns PRO samt till musiken och Kjell R med sin duktiga kör, och inte minst till Höglundadamerna med herrar som kokade den goda gröten med tillbehör. Ett stort tack från

alla som var där

Rosor, kramar och tack för en trevlig bowlingrunda och god middag i Vemdalen, Richard, Maria, Hilda och Elise, hälsar

Karin och Mats