Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storförlust när Jemtland föll mot Sundsvall FBC i Östersunds sporthall

Jemtland hade en riktigt tung match hemma mot Sundsvall FBC, och förlorade med hela 2–9 (2-3, 0-1, 0-5) i division 1 Norrland i innebandy.

– En väldigt tung förlust där vi är med fram till tredje perioden. Vi försvarar oss bra i de inledande två perioderna, och med lite marginaler på vår sida hade vi kunnat haft ledningen med oss. Tyvärr så blir det lite mer luckor bakåt när vi tvingas upp i banan i sista perioden och våra motståndare får en lite för behaglig resa till slutet. Trots resultatet så finns det mycket i vårt spel som vi plockar med oss framöver att bygga vidare på, kommenterade Jemtlands tränare Andreas Johansson efter matchen.

Målgörare för Jemtland var Niklas Karlström och Jesper Söderholm, medan målen för Sundsvall FBC gjordes av Rasmus Nilsson 2, Simon Sparby 2, Joel Vågeteg, Robin Wiik, Hugo Strandberg, Einar Larsson och Johan Sundqvist.

Med en omgång kvar är Jemtland sist i serien, medan Sundsvall FBC är på andra plats.

Jemtland tar sig an IBF Dalen i nästa match borta lördag 16 mars 13.00.