Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storslam för Åres puckelpiståkare

Åre SLK:s puckelungdomar tävlade i Svenska Cupen i Sunne i helgen. Och man åkte hem med praktiskt taget hela prisbordet.

Annons

– Det stämde perfekt för oss den här gången, sa lagledaren Anders Olofsson lite blygsamt efter tre segrar och en handfull pallplatser.

Erik Kikajon visade på nytt att han är en av puckelpistsportens verkliga framtidslöften genom att vinna klassen 16 år och äldre.

Sen fyllde Ludvig Fjällström på med en seger i ungdomsklassen. Följd av klubbkompisarna Fredrik Säterberg, Jens Lauritz, David Säterberg och Alexander Olofsson på platserna två till fem så var det där fråga om ett styrkebesked som heter duga. Plussa på med Loke Nilsson seger och Philip Olofssons tredjeplacering i 12 år och yngre samt Johanna Erikssons tredjeplats i damer 16 år och äldre och man kan utan tvekan ta ord som storslam i sin mun.

– Några av dem är ju ganska frekventa i toppen och knackar på dörren till landslaget så egentligen är det väl ingen överraskning, konstaterade en nöjd Olofsson.