Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort intresse för mediummässa

Nyfikenhet och inspiration drog många intresserade till en medium­mässa i Ytterån.

Annons

Flera av besökarna såg lördagens mediummässa som en chans att knyta kontakter och träffa kollegor.

– Jag håller på att starta upp ett företag inom det här så jag är här för att skapa kontakter och träffa folk. Och för att få inspiration, säger Eleonor Magnusson som var en av besökarna på mässan.

Hon och kollegan Linda Utterheim tycker att det är bra att det arrangeras mässor och att intresset för det mediala tas tillvara.

Mässan, som arrangerades av ABF, hade under dagen runt 150 besökare.

– Det är fler än vad man tror som är intresserade av det mediala och håller på med det här, säger Margareth Beimark, som var en av arrangörerna.

– Det är väldigt många som mår dåligt i dag och det här är ett alternativ för att må bättre, fortsätter hon.

Monica Seldahl var en av utställarna. Till vardags är hon medium och arrangerar seanser, men utför även healing och energirening av hemsökta hem. I lördags erbjöd hon besökarna att prova på tarotkort intuitionsmässigt. Utifrån tre tarotkort berättar hon om hur det har sett ut, hur det ser ut nu och vilka möjligheter som finns.

– Jag vill inte prata om framtiden, utan om vilka möjligheter som finns och vad man kan göra för sig själv, säger hon.

En av besökarna som provade på Monicas tarotkort var Jill Kettilstein.

– Jag är nyfiken på sådana här saker och vill lära mig mer. Jag höll på med det förut, men inte så mycket längre, berättar hon.