Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort intresse för standup-föreläsning med Karin Adelsköld

Nej, det blev inget "ruskigt antiklimax" med få intresserade när Karin Adelsköld bjöd på gratis föreläsning om grunderna för standup. Tvärtom blev det fullsatt i stora salen på OSD med upp mot 300 personer i publiken.

– Fantastiskt. Man vet ju aldrig hur många som kommer, sa en glad Karin Adelsköld.

Komikern och programledaren Karin Adelsköld flyttade till Östersund för några månader sedan. Sedan dess har hon försökt starta en lokal standup-klubb och letat lokala komiker utan att lyckas. I tisdags gjorde hon därför slag i saken och bjöd in till föreläsning där hon berättade om sitt liv, hur hon av en tillfällighet blev komiker och beskrev grundreceptet på hur man bygger ett lyckat skämt.

Nu hoppas Karin Adelsköld att tillräckligt många ur publiken ska söka den åtta veckor långa standup-kurs hon startar 11 april tillsammans med Sensus. Förhoppningen är att allt ska resultera i att en standup-klubb kan öppna i Östersund till hösten.

Läs mer

"Det kan bli ett ruskigt antiklimax det här"

Karin Adelsköld packar flyttlasset – söker stand up-scen i Östersund

Med en skattkista av humor – och en önskan om egna höns