Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Streckdrama väntar för Brunflo

Slog Lycksele i viktig bortamatch.

fotboll, herrtrean

Lycksele–Brunflo 2–4 (0–4)

Mål, Brunflo: Joacim Westin, Jesper Grip, John Hörnfeldt, Alexander Yngve.

Undvika den kvalplats neråt i seriesystemet som laget i nuläget befinner sig på. Det är vad Brunflos återstående del av säsongen handlar om. För det krävdes seger borta mot jumbon Lycksele. En uppgift som Brunflo såg ut att ta sig an på bästa sätt då man var effektiva när chanserna kom vilket resulterade i fyra snabba mål i första halvlek.

Mycket stod på spel vilket märktes i andra halvlek då laget tappade sitt spel och tvingades backa hem för att hålla i ledningen, som blev allt mer bräcklig genom två reduceringsmål av Lycksele, men Brunflo redde ut stormen och fick med sig tre poäng. Laget har nu en poäng upp till Röbäck med två matcher kvar.

Just Röbäck står för motståndet i sista omgången, som tycks kunna avgöra Brunflos öde. Dessförinnan väntar tabelltvåan Friska Viljor hemma på Åkreäng.