Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Streetfood-kedjan Bastard Burgers öppnar restaurang i Östersund

I början av april flyttar Bastard Burgers in på Stortorget i centrala Östersund.

Bastard Burgers är en streetfood-kedja som serverar hamburgare gjorda på lokala råvaror med inspiration från New York. Den första restaurangen öppnade i Luleå för lite mer än ett år sedan. Restaurangen i Östersund blir den sjunde som kedjan öppnar.

– Vi är väldigt glada och laddade inför vår öppning i Östersund. Det är vår största satsning i en lokal som vi alla direkt kände att vi kan göra något riktigt roligt med. Det är bästa tänkbara läge för oss i en stad som vi länge sneglat på och velat etablera oss i. Vi hoppas och tror att vi blir ett välkommet och passande tillskott i Östersund, säger Simon Wanler, grundare och vd, Bastard Burgers.

Bastard Burgers har bekräftar på sin Facebook-sida att de kommer att flytta in i McDonalds lokaler på Prästgatan i Östersund i mars månad.

"Spikat och klart, i mars öppnar Bastard Burgers i gamla McD lokalerna på Stortorget i Östersund!" skriver Bastard Burgers på sin Facebook-sida.

Mer läsning:

[+] McDonalds stänger ner i centrala Östersund – bygger ut på Lillänge: ”Vi ska uppgradera till ett nytt koncept"

[+] Efter konflikten i Almåsa – första gången skogen avverkas på skonsamt sätt

[+] Bussgods har fått ny operatör: ”Jag tror på affärsidén”

[+] Persson Invest köper in sig i vindkraft – ”känns bra att vara igång med produktion”

Då öppnar växtvaruhuset Plantagen i Östersund